Slide background

Meeloopkeuringen bij

aankoop

renovaties

restauraties

klik hier voor een vrijblijvende offerte

Meeloopkeuring

Bouwkundige keuringen 

Een keuring van object na afloop van een renovatie of nieuwbouwontwikkeling. Een bouwkundige keuring kan worden gehouden bij de aankoop van een object maar ook in het voortraject is het verstandig om bij een bezichtiging ons mee te laten lopen. Wij geven u na afloop van een bezichtiging al een inzicht in de bouwkundige staat van onderhoud en verbouwingskosten. Deze gegevens kunnen door u of uw (aankoopmakelaar) makelaar worden meegenomen in de onderhandeling.

Meeloopkeuring / Aankoopkeuring

Op dit moment is een meeloopkeuring een veel gevraagde keuringsvorm, in deze keuringswijze is er vanuit onze kant ook de mogelijkheid tot het geven van onderhoudsadviezen aan u.  Er zijn uiteraard diverse mogelijkheden in keuringen en de uitvoerigheid van de keuringen, wij leveren maatwerk en zijn benieuwd naar uw wensen. Een prijs is gebaseerd op; de grootte van het object, betreft het een monument of een woning van een recente datum, intensiviteit van de keuring kortom het gaat altijd om maatwerk. Voor iedere wens een passend scherp voorstel.

Een onafhankelijk bouwkundig oordeel of een second opinion

Een onafhankelijk bouwkundig oordeel kan van pas komen bij een geschil. Wij geven graag een duidelijk oordeel bij geschillen tussen bijvoorbeeld een opdrachtgever en een aannemer of een huurder en verhuurder. Bespreek vooraf wie de kosten van deze keuring betaalt en wie de opdracht verstrekt. Een goede regeling kan zijn; op kosten van ongelijk. 

Neem contact op

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!
Please type your full name.
Invalid Input
Onjuiste invoer
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.