Over ons

Steven Withagen

Het moest op een andere manier, een betere manier; de dienstverlening in de bouw- en vastgoedmarkt. Ik kwam veel mensen tegen die bleven rondlopen met vragen en ik begreep niet goed waarom deze niet (op voorhand) werden besproken? Uit ervaring weet ik nu dat veel vragen pas komen boven drijven wanneer het proces al in gang is gezet. SW Bouwadvies, Vastgoedbeheer & VvE Beheer pakt het anders aan. In 2009 startte ik SW Bouwadvies vanuit mijn passie mensen te begeleiden en ontzorgen tijdens het (ver)bouwproces. Naarmate ik goede resultaten boekte en veel ervaring opdeed, kwam daar ook het verzoek voor vastgoed- en VvE beheer vanuit de opdrachtgevers bij. Inmiddels werk ik met een dynamisch team dat zich niet enkel richt op het project, maar ook op u. U weet immers wat u voor ogen heeft en bent op zoek naar de beste manier om dat te bereiken. Een persoonlijke aanpak lijkt ons de enige manier om gezamenlijk tot het gewenste resultaat te komen. Door goed naar u te luisteren en u goede voorlichting te geven, weet u precies wat u kunt verwachten. Vernieuwend? Nee, dit vinden wij de normaalste zaak en onze vakbekwame professionals gelukkig ook!

Want het gewenste resultaat is niet alleen onze verdienste, maar die van velen. We hebben een breed netwerk aan deskundigen waaronder; aannemers, elektriciens, bouwers, loodgieters- en schilders. Dit brede netwerk garandeert tevens onze onafhankelijkheid. En door onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring met deze mensen, weten wij precies welke professionals passen bij uw project en kiezen wij samen met u het team dat hierop naadloos aansluit.   

De tijd vliegt voorbij. Inmiddels zijn we ruim 14 jaar verder en hebben wij al vele mooie opdrachten en projecten mogen uitvoeren/ begeleiden en vastgoed in beheer gekregen hebben. Voor mij een bevestiging dat we op de juiste weg zitten. 

Steven Withagen – Eigenaar & oprichter SW Bouwadvies, Vastgoedbeheer & VvE Beheer