Werkwijze

Wij hanteren ons overzichtelijke 7-stappenplan.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Slide 1

We geven u graag een idee hoe wij bij SW Bouwadvies werken.

Slide 1

Bij SW Bouwadvies nodigen wij u dan ook graag uit om eens nader kennis te maken en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Werkwijze

Ons 7-stappenplan waarmee uw wensen worden verwezenlijkt.

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Maar we geven u graag een idee hoe wij bij SW Bouwadvies werken. Hiervoor hebben wij een 7-stappenplan opgesteld die ervoor zorgt dat uw wensen worden verwezenlijkt. Wij nemen u graag mee in deze stappen zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Stap 1 – Kennismaken

Wij willen u graag goed van dienst zijn en zullen een afspraak maken om een kennismaking in te plannen. Zo kunnen wij goed naar uw plannen luisteren en weten wij wat u belangrijk vindt. Graag vertellen wij meer over onszelf en wat wij met betrekking tot uw plannen voor u kunnen betekenen.

Stap 2 – Onze offerte

Indien u na het kennismakingsgesprek enthousiast bent geworden, zullen wij een op maat gemaakte offerte sturen. In deze offerte vindt u precies wat we hebben besproken, een bevestiging van de afspraken, de planning en uiteraard een transparante prijsspecificatie.

Stap 3 – Bespreken offerte

Wij hebben graag contact of u de offerte in goede staat heeft ontvangen en of er nog vragen of onduidelijkheden zijn. Graag vernemen we dan ook of u gebruik wilt maken van de offerte.

Stap 4 – Retour offerte

Bij akkoord vragen wij u de offerte getekend naar ons retour te sturen. Zodra wij deze van u hebben ontvangen worden de werkzaamheden ingepland.

Stap 5 – Uitvoering opdracht

Tijdens deze stap zijn wij voor u druk aan de slag met de uitvoering van de gemaakte afspraken in de offerte.

Stap 6 – Tussentijdse rapportage

Uiteraard monitoren wij de planning en houden wij grip op het budget. Bij sommige opdrachten is een tussentijdse rapportage niet nodig zoals een eenvoudige meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB).

Stap 7 – Evaluatie

In deze stap wordt het project opgeleverd en zullen we samen kijken of alles naar wens is. 

Bovenstaand proces zal een leidraad zijn voor onze samenwerking. Maar wij horen ook graag van u wat u verwacht van de samenwerking. Bij SW Bouwadvies nodigen wij u dan ook graag uit om eens nader kennis te maken en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact