Vastgoedbeheer

SW Vastgoedbeheer neemt u graag de zorg uit handen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Slide 1

Heeft u een tweede woning en wilt u die verhuren?

Slide 1

Of zoekt u iemand voor het actief beheren van uw vastgoed?

Vastgoedbeheer

SW Vastgoedbeheer biedt uitgebreide diensten aan zowel particulieren als investeringsmaatschappijen.

Voor Particulieren:

  • Verhuurbeheer: wij nemen het beheer van uw woning of bedrijfspand over, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vele werk dat soms komt kijken. Wij streven naar een goed rendement voor uw vastgoed.
  • Marketing en verhuur: wij hebben een eigen bestand met woningzoekers en kunnen uw object via verschillende kanalen, waaronder sociale media, onder de aandacht brengen. Tevens kunnen ze uw huurwoning of appartement plaatsen op bekende vastgoedwebsites zoals Funda, Jaap, Pararius en andere relevante platforms.
  • Kandidaat-screening: Als u een gedeelde deelnemer heeft gevonden, kunnen wij een screening laten uitvoeren door een onafhankelijke partij. Dit geeft u een deskundig oordeel over de kandidaat.

Voor Investeringsmaatschappijen:

  • Beheer van vastgoedportefeuilles: SW Vastgoedbeheer biedt beheerdiensten voor een breed scala aan vastgoed, waaronder woningen, winkels, kantoren en zorginstellingen. Wij maken gebruik van een geautomatiseerd beheersysteem, maar behouden u ook persoonlijk bij het beheer van uw portefeuille.
  • Deskundig en transparant beheer: Het doel van SW Vastgoedbeheer is om een ​​deskundig en transparant beheer van uw vastgoedportefeuille te bieden. Wij streven naar een professionele aanpak die aansluit bij uw specifieke behoeften en wensen.

Kortom, SW Vastgoedbeheer neemt graag de zorg uit handen bij het verhuren en beheren van vastgoed voor zowel particulieren als investeringsmaatschappijen. Wij bieden verschillende diensten aan, variërend van verhuurbeheer, marketing en screening van huurkandidaten.