Vastgoedbeheer

Particulieren

Heeft u een woning of bedrijfspand en wilt u deze verhuren, maar ziet u op tegen de hoeveelheid werk?

Wij bieden een volledig beheerpakket; verhuur, administratief/ financieel en technisch beheer. Deeldiensten bieden wij geheel naar uw wensen aan.

Bezitvorming in stenen en ons beheer zorgen voor een goed rendement. De huidige rentestand en zelfs boete rente op het spaartegoed, de vermogensrendementsheffing  en de tegenvallende resultaten van pensioenfondsen geven aanleiding voor velen om de stap te maken naar vastgoed. Het begin naar deze stap is voor iedereen verschillend, wij zien vaak particulieren klein beginnen met stallingen/ garages/ business units en steeds een uitbereiding/ ontwikkeling toepassen in het opgebouwde bezit.

Investeringsmaatschappijen

Investeringsmaatschappijen willen graag een nieuwe blik op hun bestaande vastgoed portefeuille.

Ons beheer strekt zich uit van woningen, winkels, kantoren tot en met zorginstellingen. Naast gebruik te maken van een geautomatiseerd beheersysteem betrekken wij  u op een persoonlijke wijze in het beheer dat wij voor u voeren. Wij geven hiermee transparantie en blijk van een deskundig vastgoedbeheer.

Verhuur

Wij hebben een eigen bestand met woningzoekers en kunnen via social media het te huur staande object onder de aandacht brengen. Voor u kunnen wij ook een stap verder gaan door middel van een plaatsing van uw huurwoning/ appartement op: Funda, Jaap, Pararius, en diverse andere websites.

Huurkandidaten check

Wij kunnen op uw verzoek een kadidaat huurder checken. Wij schakelen hiervoor een door ons geselecteerde partij in. Als basis voor deze check zijn gegevens als identiteitsbewijzen en loonstroken vereist. Ook in deze bieden wij maatwerk. 

Voor wie werken wij