Slide background

Particulier VvE beheer

Bedrijfsmatig VvE beheer

vraag een vrijblijvende offerte aan

Vereniging van Eigenaren

bouwadvies voor VvE

Bij ons kunt u terecht voor het complete beheer van uw Vereniging van Eigenaren (Deeldiensten zijn ook mogelijk!).

Onder onze dienstverlening kunnen  onder andere de volgende taken vallen;

  • Administratie/ Boekhouding; alle inkomsten en uitgaven van de Vereniging verwerken/ administreren, het vervaardigen van een Balans, Exploitatierekening inclusief een duidelijke toelichting. Incasso van de VvE bijdragen. Administratieve afhandeling ten tijde van verkoop van een appartementsrecht.
  • Technisch beheer omvat het; inspecteren van het pand en het adviseren uitbrengen aan de vereniging, Offertes aanvragen voor (groot) onderhoud en na goedkeuring opdracht verstrekken namens de vereniging en toezicht houden op de uitvoering.  
  • Wij voeren correspondentie met de leden en veel van de contacten van de vereniging onder andere met; Aannemers, Notarissen, Gemeente en Verzekeringsmaatschappijen.

Wij hebben op verzoek van onze huidige klanten de ervaring van ons ingezet in een klantgerichte aanpak. Wij verrichten onze diensten voor zowel particuliere- als ook bedrijfsmatige Verenigingen van Eigenaren. Ook voor het VvE beheer van een vakantiepark kunt u bij ons terecht.

Een offerte is altijd maatwerk, de prijsvorming is onder andere afhankelijk van; het taken pakket, de omvang van de vereniging en de bouwkundige staat van het gebouw.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Neem contact op

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!
Please type your full name.
Invalid Input
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.