Slide background

Particulier VvE beheer

Bedrijfsmatig VvE beheer

vraag een vrijblijvende offerte aan

Vereniging van Eigenaren

bouwadvies voor VvE

Bij ons kunt u terecht voor het complete beheer van uw Vereniging van Eigenaren (Deeldiensten zijn ook mogelijk!).

Onder onze dienstverlening kunnen  onder andere de volgende taken vallen;

  • Administratie/ Boekhouding; alle inkomsten en uitgaven van de Vereniging verwerken/ administreren, het vervaardigen van een Balans, Exploitatierekening inclusief een duidelijke toelichting. Incasso van de VvE bijdragen. Administratieve afhandeling ten tijde van verkoop van een appartementsrecht.
  • Technisch beheer omvat het; inspecteren van het pand en de daaruit voorvloeiende adviezen uitbrengen aan de vereniging. Aanvragen van offertes voor (groot) onderhoud en na goedkeuring namens de vereniging opdracht verstrekken en het op verschillende wijze controleren op correcte uitvoering van opgedragen werkzaamheden.  
  • Wij voeren correspondentie met zowel de leden en veel van de contacten van de vereniging zoals bijvoorbeeld Aannemers, Notarissen, Gemeente en Verzekeringsmaatschappijen.

Wij hebben op verzoek van onze huidige klanten de ervaring van ons ingezet in een klantgerichte aanpak. Wij verrichten onze diensten voor zowel particuliere- als ook bedrijfsmatige Verenigingen van Eigenaren. Ook voor het VvE beheer van een vakantiepark kunt u bij ons terecht.

Een offerte is altijd maatwerk, de prijsvorming is onder andere afhankelijk van; het taken pakket, de omvang van de vereniging en de bouwkundige staat van het gebouw.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Neem contact op

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!
Please type your full name.
Invalid Input
Onjuiste invoer
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.