VvE Beheer

SW VvE Beheer neemt u graag de zorg uit handen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Slide 1

Wij kunnen u van dienst zijn met het Algemeen beheer

Slide 1

Met het Financieel en Administratief beheer

Slide 1

Of met het Technisch beheer

Vereniging van Eigenaren

SW VvE Beheer werkt voor verschillende VvE’s.

Wij bieden een breed scala aan diensten voor verschillende VvE's. Onze dienstverlening omvat doorgaans het volledige beheer, inclusief algemeen beheer, administratief genomen, financieel beheer en technische ondersteuning. Wij zijn ervaren in het werken met zowel particuliere als bedrijfsmatige VvE's en bieden tevens beheerdiensten voor vakantieparken.

We begrijpen dat elke VvE uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om uit verschillende deeldiensten te kiezen, zodat u een op maat gemaakte oplossing kunt krijgen die aan uw wensen voldoet. Bij het opstellen van onze offerte houden we o.a. rekening met factoren zoals het genomen pakket, de omvang van de VvE en de bouwkundige staat van het gebouw.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we graag meer informatie geven over de mogelijkheden die we bieden. Op die manier kunnen we een op maat gemaakte offerte maken die specifiek is afgestemd op uw situatie. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Diensten

Een greep uit de diensten die wij kunnen aanbieden en faciliteren:

Algemeen beheer bij VvE

Algemeen beheer

Algemeen beheer, waarbij we actielijsten, besluitlijsten en presentielijsten voor vergaderingen klaarzetten. Het organiseren van de (online) ALV (Algemene Leden Vergadering), de overdracht bij de verkoop van een appartementsrecht. Iedere eigenaar heeft overigens een persoonlijk dossier in ons automatiseringssysteem.

financieel en administratief beheer VvE

Financieel en Administratief beheer

Financieel en Administratief beheer, waarbij onder meer alle inkomsten en uitgaven van de VvE worden verwerkt, de maandelijkse bijdragen van de eigenaren wordt geïncasseerd, het opstellen van een balans, exploitatierekening, de crediteurenadministratie.

technisch beheer bij VvE

Technisch beheer

Technisch beheer, waarbij u kunt denken aan het inspecteren van het pand en de daaruit voorvloeiende adviezen uitbrengen aan de vereniging. Het aanvragen en behandelen van offertes voor onderhoud, evenals het controleren van de uitvoering. Het behandelen van onderhoudsmeldingen en het opstellen en naleven van de meerjarenonderhoudsplanning- en begroting.